diumenge, 1 de maig del 2011

Per les denúncies se'l recordarà (2a part)

Juliol de 2007, després d’haver perdut les eleccions, Miguel Zaragozá, regidor del PP a l’Ajuntament de les Coves, fica una querella criminal contra Leoncio Marín, Juan Albert i María Cinta Moliner, ex alcalde i dos funcionaris. Els acusa de delits de falsedat en document públic, prevaricació i delit electoral (a lo grande!), total per estos delits un condemnat és expulsat de la funció pública o se’l fica a la presó, només.

Diu que hi ha empadronaments irregulars durant un període d’uns 6 mesos, que han votat 109 persones més de les que estaven al cens!!, que s’han empadronat més de 50 persones en un dia!, etc.

Poc importa que d’eixos 6 mesos, la major part del temps, el denunciant era l’alcalde, i no Leoncio Marín Poc importa que dels dos funcionaris denunciats un no  tocara mai  el Padró d’Habitants i l’altra estava d’excedència. Poc importa que la querella interposada per Miguel Zaragozà tinguera un grapat de males interpretacions de dades i  falsedats. Poc importava tot plegat,  perquè del que es tractava una altra vegada era de condemnar i no de fer justícia, sinó vegeu com en la imatge del ple on l’alcalde, Jacobo Salvador, llig la resolució d’arxiu d’aquesta querella que tothom s’alegra i aplaudeix, menys els quatre regidors del PP http://www.lescovesdevinroma.es/ca/node/647. Sort tenim de viure en un estat de dret.

Més endavant els dos funcionaris querellats van subscriure un informe, que només cal llegir l’informe, que consta al final de l’acta del Ple de l’Ajuntament de les Coves de data 23/07/2009 per tal de tindre clar tot el que va passar http://www.lescovesdevinroma.es/files/p090723.pdf.

Dades, xifres, falsedats,... tot molt ben detallat a este informe; que, per cert, que jo no sàpia el denunciant  encara no ha rebatit res al respecte.

En fi, denúncies contra funcionaris i ex alcaldes,  la gana, però de condemna ni una ni mitja. Ara això si, mentre tant ja s’ha fet mal, perquè si no es tracta d’això, no s’entén.

Però denúncies n’hi ha  més.................