dimarts, 17 de maig del 2011

Està el PP de Les Coves en crisi?

Fa dies que li pego voltes a aquesta idea, així que us explicaré les raons que tinc per a pensar-ho.

No us heu adonat que hi ha molts cartells del logo del PP i de la cara del de València? A més els eslògans que han gastat per a customitzar-los estan impresos en fulls dels que qualsevol de nosaltres tenim a casa, dels que venen barats en paquets de cinc-cents. No trobeu a faltar els cartells de la cara del del poble que hi havia en les darreres eleccions? En lloc d’aquestos cartells n’hi ha uns altres de menudets (la meitat que els de la cara del de València) amb tota la candidatura. No havíem quedat que la llista no era el que importava? No era més important estar a la cassola?
Una altra raó que em porta a pensar que estan en crisi és el programa que ens han enviat a casa. No us sembla menut? Almenys ho és molt més que el que ha enviat el JNP.  Molta foto i poc contingut. Serà que volen estalviar paper o que no tenen més idees ni propostes?
I, com no, la absència de picadeta i la seua substitució per lacasitos. Des del meu punt de vista, jo crec que per a donar un trist i solitari paquet de tres lacasitos amb el logo del PP més els haguera valgut no donar res. Si el del poble està tan dins de la cassola com ens diuen o ens volen fer creure, no creieu que des de Castelló o des de València els haurien enviat una mica més de merchandising? On estan els típics bolis, encenedors, gorres o caramelets?
Serà que el del poble no està  a la cassola o serà que la cassola està buida? Tinc també una altra teoria, serà una mostra de la política de austeritat que, si guanyen les eleccions (Déu no ho vullga), duran a terme al nostre poble? Cadascú que pense el que vullga.