dimarts, 22 de març de 2011

Inauguració de les obres del casc antic de Les Coves

Amb molt bon criteri i amb una gran participació de veïns, es va inaugurar dissabte passat les obres realitzades en aquesta legislatura en el casc antic de les Coves. Després d’un amè recorregut pels carrers de la vila, vam arribar a la encisadora placeta que s’ha fet en el solar dels enderrocaments dels bombardejos de la guerra civil espanyola, entre l’antic carrer de la Glòria i el carrer de la Roqueta, on l’Alcalde En Jacobo Salvador Serret va dir unes paraules per a informar els assistents del procés de les obres, agraint als tècnics, poders polítics i veïns, ja que tots junts han fet possible que el casc antic de les Coves lluïsca com mai ho havia fet.
Cal dir que mentre parlava l’Alcalde, una veïna, no sabem si intencionadament i per demostrar a la gent quant bé havien quedat els carrers, va estar agranant còmodament el davant de ca seua, cosa que abans de les obres era ben bé impossible de tant malament com estava.
Després En Jacobo, va convidar els assistents a una “picadeta” (d’eixa que ens tenen acostumats) a l’interior de l’església vella on es passava un vídeo per a veure l’estat anterior i l’actual del casc antic. Molt animada la gent ens vam felicitar per tot allò aconseguit en aquestos indrets del nostre poble. Endavant! I gràcies per tot…