dilluns, 14 de març del 2011

Barbaritats del PP

Avui he llegit al Set les barbaritats enviades per l’il·lustrat i cabut líder del PP, dic barbaritats per no dir mentides.


Ahí va la primera... GASOLINERA:
Ara resulta que diu que si guanye obrirà la GASOLINERA, però com es pot ser tant retreatrevit home!! Què és d'ell o què?, serà si l'amo i Repsol volen, no? o és que ell és el nostre senyor, el mínim que li hauria de demanar al periodista que ho ha publicat són proves o algun tipus de contracte per escrit, s'ha de ser una miqueta més professional i contrastar les informacions, si no, vaig jo demà i dic que si guanyo ficaré l’IKEA de Paterna, no te fot!!

Ahí va la segona... PLANTA DE PURINS:
Diu que si guanya ficarà una planta de purins i la seua idea és "ceder los terrenos a un precio simbólico" primera i sin tocar, els cedim o els venem, en què quedem!!! i segona i més important, allò car i el problema d'aquest tipus d'instal·lació, com bé va explicar el tècnic de l'empresa que va contactar en l'ajuntament i els grangers de les Coves, no és el terreny, és qui es fa càrrec de l'ampliació de les subestacions d'Hiberdrola, a dia d’avui saturades, per tal de poder vendre la llum que allí es generaria. Per exemple, l'ampliació de la subestació de la de Vall d'Alba més de 2 milions d'euros, això no ho pot pagar mai una sola empresa d'aquest tipus.

Tercera... EL DEUTE MUNICIPAL i PARATS.
Torna-li la trompa al xic... ja t'ho han explicat 40 vegades el deute és, una part molt important, el que vas generar tu directament i l'altra part és per pagar als advocats i tècnics necessaris per desfer l'empastre dels RTPsÇ; no sé si t'enteres, respecte a la idea que se li oculte en què s'han gastat els 400.000 € en sous del personal eventual, fins al secretari al ple els diu que aquesta informació és pública i els diu on trobar-la deixant-los una altra volta en ridícul.
Pel que fa al nombre de parats ja n’hi ha per a morir-se de la risa si algú pensa que és per culpa de JNP, perquè si realment ho pensa, a la Vall d'Alba hi ha més percentatge de desocupats que a les Coves i vos recordo que allí governa un dels capos del PP a la nostra província.

Quarta, EL SOU DE L'ALCALDE,
No fa falta que ho explique jo podeu voreu a la pagina web del set està demostrat i més que demostrat per Jacobo. Miguel avore si ara ja no sabem ni sumar. jajaja

quinta, TURISME
Diu que promourà el turisme per a que ens visiten els 300.000 turistes que van a estiuejar a la costa. Paraules i més paraules i la corresponent fotillo de rigor, això si que li agrada si, no vos adoneu que tot el que fa ho fa amb segones i sempre amb intencions electoralistes i enlairant la seua persona, això demostra que no és molt de fiar. Si d'algú hauria d’aprendre d’humilitat i de fomentar el turisme cultural és de JNP, ah!! i recordo que la CV13 o carretera d’Alcalà s'ha arreglat gràcies sobretot a les gestions de l'ajuntament del JNP amb el propietaris dels terrenys per a que el cediren a cost zero, o conselleria no arreglava la carretera.

Sexta, ENSALZAMIENTO DE MI PERSONA
Això no pot faltar mai, com ningú m'alaba el que faig, ho faig jo mateix: escric al periòdic i em felicite per tant guapo i llest que sóc, jajajaja Egocèntric!!!

I última i la més important... la 7: L'ESCOLA, i dic més important perquè afecta al futur de les coves, els nostres fills.
Pel que fa al tema de l'escola, no és qüestió que ho expliquem una altra volta ja s'ha dit massa vegades això de la subvenció, per activa i per passiva en plens i l'AMPA n'està ben informada, recordo a tots/es que els plens es poden vore en Vinromà TV o llegir-los al Tossal Gros. Si ho feu vos adonareu del perquè d'esta i més barbaritats, i arribareu a la mateixa conclusió que jo, segur que algun ppajaro no li interesse que s'obri l'escola fins passades les eleccions. Vaja tu!! Quina manera de treballar per al poble, eh Miguel?
Arribats a este punt i davant la poca vergonya per part de conselleria i algú ppajaro d’endarrerir l'entrada a la nova escola cedida pel poble de les Coves no ens quedarà una altra que començar a mobilitzar-nos. Es podrien organitzar un parell d'autobusos per anar a Castelló davant de diputació... i passar alguna nota de premsa per vore quin tipus de govern tenim.
ÀNIM!! EL NOSTRE POBLE NO ES MEREIX AQUEST TRACTE!!!

Foro vinroma news
Autor CALENDARIO ZARAGOZÀ-NO - 25/02/2011 21:49